LEKSYKA.PL
Ustaw stronę LEKSYKI jako stronę startową Dodaj LEKSYKĘ do ulubionych stron! Wstaw słownik LEKSYKI do swojej strony WWW!
.Leksyka.plSłownik angielski onlineSłownik niemiecki online
Web AssistantLeksyka Translator
LEKSYKA.PL Forum Index Register FAQ Memberlist Search

LEKSYKA.PL Forum Index » Niemiecki: Proszę o pomoc w przetłumaczeniu » tłumaczenie tekstu
Post new topic  Reply to topic View previous topic :: View next topic 
tłumaczenie tekstu 
PostPosted: Mon Feb 08, 2010 6:03 pm Reply with quote
seimeilin
Bardzo proszę o przetłumaczenie, jestem w podbramkowej sytuacji, wiec proszę o pomoc

Dziękuje za twój ostatni list. Chce się z Toba fantastyczna wiadomo¶ci±, poznałam chłopaka. Pierwszy raz spotkali¶my się na spacerze z psiakami w parku. Nasza znajomo¶ć trwa już od 2 miesięcy a para od tygodnia. Zainteresowała się nim ponieważ człowiek który lubi psy musi mieć dobre serce. Podoba mi się w nim jego poczucie humoru, otwarto¶ć i odwaga. Jest również uczuciowy, bezinteresowny, pomocny, pobożny. Oczywi¶cie nie jest ideałem, ma tez kilka wad. Jest zapominalski, staromodny i cichy. Marcin - bo tak ma na imię, studiuje na uniwersytecie – ekologie. Szerokich planów na przyszło¶ć nie robimy, jeste¶my młodzi i mamy cale życie przed sob±. Poczekamy co nam Zycie przyniesie. Na razie cieszymy się sob± nawzajem.
View user's profile Send private message

PostPosted: Thu Feb 11, 2010 11:18 pm Reply with quote
Guest
trochę długi ten text, więc wrzucam przetłumaczony komputerowo, ale nie zawiera wielu błędów Very Happy

Vielen Dank für Ihren letzten Brief. Er will mit dir sein fantastische Neuigkeiten, traf ich einen Jungen. Das erste Mal trafen wir uns am psiakami im Park spazieren. Unser Wissen geht nun schon seit 2 Monaten und ein paar Wochen. Das Interesse an ihn als einen Mann, der liebt Hunde müssen ein gutes Herz haben. Ich mag in ihm seinen Sinn für Humor, Offenheit und Mut. Es ist auch liebevoll, herzlich, hilfsbereit, fromm. Es ist natürlich nicht ideal ist, hat auch einige Nachteile. Ist vergesslich, altmodisch und ruhig. Martin - so sein Name, ist das Studium an der Universität - ein Ökologie. Umfassende Pläne für die Zukunft werden wir nicht, wir sind jung und wir haben ganze Leben vor sich. Warten Sie, was das Leben uns bringt. Denn jetzt genießen wir einander.
tłumaczenie tekstu 
  LEKSYKA.PL Forum Index » Niemiecki: Proszę o pomoc w przetłumaczeniu
You can post new topics in this forum
You can reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
All times are GMT + 1 Hour  
Page 1 of 1  

Post new topic  Reply to topic  

phpBB © 2001-2004 phpBB Group
Hestia template designed by Vjacheslav Trushkin