|  | | | |  |  |  |  | tłumaczenie tekstu |  | |  |  |  |
Posted: Mon Feb 08, 2010 6:03 pm |
|
|
| seimeilin |
|
|
 |
| Joined: 08 Feb 2010 |
| Posts: 3 |
|
|
|
 |
Bardzo proszę o przetłumaczenie, jestem w podbramkowej sytuacji, wiec proszę o pomoc
Dziękuje za twój ostatni list. Chce się z Toba fantastyczna wiadomo¶ci±, poznałam chłopaka. Pierwszy raz spotkali¶my się na spacerze z psiakami w parku. Nasza znajomo¶ć trwa już od 2 miesięcy a para od tygodnia. Zainteresowała się nim ponieważ człowiek który lubi psy musi mieć dobre serce. Podoba mi się w nim jego poczucie humoru, otwarto¶ć i odwaga. Jest również uczuciowy, bezinteresowny, pomocny, pobożny. Oczywi¶cie nie jest ideałem, ma tez kilka wad. Jest zapominalski, staromodny i cichy. Marcin - bo tak ma na imię, studiuje na uniwersytecie – ekologie. Szerokich planów na przyszło¶ć nie robimy, jeste¶my młodzi i mamy cale życie przed sob±. Poczekamy co nam Zycie przyniesie. Na razie cieszymy się sob± nawzajem. |
|
|
 |
 |
|
|
|  |  |  | | | |  |  |
 |  | | | |  |  |  |  | |  | |  |  |  |
Posted: Thu Feb 11, 2010 11:18 pm |
|
|
| Guest |
|
|
 |
|
|
|
|
|
 |
trochę długi ten text, więc wrzucam przetłumaczony komputerowo, ale nie zawiera wielu błędów
Vielen Dank für Ihren letzten Brief. Er will mit dir sein fantastische Neuigkeiten, traf ich einen Jungen. Das erste Mal trafen wir uns am psiakami im Park spazieren. Unser Wissen geht nun schon seit 2 Monaten und ein paar Wochen. Das Interesse an ihn als einen Mann, der liebt Hunde müssen ein gutes Herz haben. Ich mag in ihm seinen Sinn für Humor, Offenheit und Mut. Es ist auch liebevoll, herzlich, hilfsbereit, fromm. Es ist natürlich nicht ideal ist, hat auch einige Nachteile. Ist vergesslich, altmodisch und ruhig. Martin - so sein Name, ist das Studium an der Universität - ein Ökologie. Umfassende Pläne für die Zukunft werden wir nicht, wir sind jung und wir haben ganze Leben vor sich. Warten Sie, was das Leben uns bringt. Denn jetzt genießen wir einander. |
|
|
 |
 |
|
|
|  |  |  | | | |  |  |
|